Tommy - Dućan na dlanu!

Frosh univerzalno sredstvo za čišćenje 1 L

Frosh Univerzalno Sredstvo Za Čišćenje 1 L

3,05 €/kom

Cijena za j.m.: 3,05 €/l

Frosch sredstvo za čišćenje s octenom kiselinom na prirodan način uklanja kamenac i tvrdokornu prljavštinu. Njegova posebna formulacija sadrži ocat koji je poznat po dubinskom čišćenju površina uz blistavi sjaj. Frosch sredstvo za čišćenje s octenom kiselinom sadrži samo prirodne sastojke stoga je nježan prema okolišu i vašim rukama. Ovaj proizvod ne ostavlja mrlje i ne oštećuje površine.


Opis proizvoda

ProizvođačErdal GmbH. Neaulmerstr. 13, 5400 Hallein, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuPrimjena: Doziranje: 5 jušne žlice (60 ml) na 5 L vode. Kod tvrdokornih onečišćenja nanijeti nerazrijeđeno, ostaviti da djeluje i dobro isprati. Savjet: Pravilnim doziranjem štedimo troškove i čuvamo okoliš.
BrandFrosh

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.