Tommy - Dućan na dlanu!

Fuzetea osvježavajuće bezalkoholno piće s ekstraktom čaja i okusom marakuje 0,5 L

Fuzetea Osvježavajuće Bezalkoholno Piće S Ekstraktom Čaja I Okusom Marakuje 0,5 L

1,15 €/kom

Cijena za j.m.: 2,30 €/l

Osvježavajuće bezalkoholno negazirano piće s ekstraktom čaja i okusom marakuje.
Bez šećera.


Opis proizvoda

ProizvođačCoca Cola HBC, Magyarorszag Kft. , 2330 Dunaharaszti, Nemedi ut 104 Mađarska.
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaSkladištiti i čuvati u hladnim i suhim uvjetima.Zaštititi od smrzavanja i Sunčeva svjetla.Nakon otvaranja držati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 2 dana.
BrandFuzetea

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)5/1
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,05
Kalcij (mg)0,05
Kalcij PU (%)0,006

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.