Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Garnier Olia boja za kosu – 8.13 Sandy Blonde 1 kom

Garnier Olia Boja Za Kosu – 8.13 Sandy Blonde 1 Kom

5,75 €/kom

43,32 kn/kom
Cijena za j.m.: 5,75 €/kom(43,32 kn/kom)
Ulje može biti mnogo više od njege za bojenu kosu. Tako je nastala Garnier Olia, inovativna boja s udjelom ulja od 60 posto koja omogućava savršen i dugotrajan rezultat bojenja. Formula bez amonijaka čini kosu vidljivo ljepšom i sjajno mekom, dok je nanošenje jednostavno zahvaljujući kremastoj teksturi boje otpornoj na kapanje.

Opis proizvoda

ProizvođačKosmepol sp. Z.o.o., Ul. Warszawska 21, 05-805 Kanie, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaDržite izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuNosite rukavice koje su priložene uz proizvod u kutiji.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn