Römerquelle Emotion Lemongrass 500 ml

Römerquelle Emotion Lemongrass 500 Ml

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 2,18 €/l

Romerquelle Emotion Limunska trava. Osvježavajuće bezalkoholno gazirano piće s prirodnom mineralnom vodom i okusom limunske trave i limete.


Opis proizvoda

ProizvođačRomerquelle Trading GmbH, Am Euro Platz 2, 1120 Beč, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaSkladištiti i čuvati u hladnim i suhim uvjetima. Zaštititi od smrzavanja i Sunčeva svjetla.
BrandRömerquelle

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)76/18
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)4,3
od kojih šećeri (g)4,3
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.