Tommy - Dućan na dlanu!

Old Spice Gel za tuširanje Whitewater 400 ml

Old Spice Gel Za Tuširanje Whitewater 400 Ml

3,98 €/kom

Cijena za j.m.: 9,95 €/l

Gel za tuširanje Old Spice Whitewater donosi čist miris i uzbudljiv osjećaj svježine. Hidratantna formula donosi vašoj koži osjećaj glatkoće, bez zatezanja ili suhoće. Mirišite kao najmoćniji element na planetu.Nemjerljivo dugotrajniji miris nego kod bilo kojeg drugog gela za tuširanje.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandOld Spice
Neto količina400 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.