Dr.Oetker gustin bez glutena 80 g

Dr.Oetker Gustin Bez Glutena 80 G

0,85 €/kom

Cijena za j.m.: 10,63 €/kg
Dr. Oetker Gustin fini jestivi škrob je provjeren dodatak pri kuhanju i pečenju kolača. Gustin je fini kukuruzni škrob koji se svestrano koristi u raznim jelima; služi za vezivanje krem juha i raznih umaka ili za još finije tijesto kolača, keksa, torta. Gustin je proizvod koji prirodno ne sadrži gluten, a linija Dr. Oetker Gustin bez glutena proizvedena je u posebnim i kontroliranim uvjetima za sve ljubitelje bezglutenskih proizvoda.

Opis proizvoda

ProizvođačDr.Oetker Kft., Franck u. 38-40, Jänossomorja, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuGustin je fini kukuruzni škrob koji se svestrano koristi u raznim jelima; služi za vezivanje krem juha i raznih umaka ili za još finije tijesto kolača, keksa, torta.Za čvrste voćne nadjeve i punjenja (300-500 g pripremljenog voća, 250 ml voćnog soka, vode ili vina, šećera po želji ili receptu) preporučamo dodati 30g gustina. Za Slatke i slane umake (500 ml tekućine (voćnog soka/ mlijeka ili juhe/ vode/ vina/ preostale tekućine), šećer, sol i začini po želji) preporučamo dodati 15 g gustina

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.471/346
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)86
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0,5
Sol (g)0,04

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.