Tommy - Dućan na dlanu!

Herbal Essences Real Botanicals šampon s arganovim uljem 400 ml
%

Herbal Essences Real Botanicals Šampon S Arganovim Uljem 400 Ml

2,79 €/kom

Cijena za j.m.: 6,98 €/l

Akcija traje do 31.12.2049.

NC 30 dana: 3,49 €/kom

Šampon za intenzivno obnavljanje arganovo ulje sadrži 90% sastojaka iz prirodnih izvora i aktivni antioksidans koji pomaže pročistiti i zaštititi vašu kosu. Ostavlja kosu savršeno glatkom i sjajnom, prožimajući je pritom mirisom reskih agruma, egzotičnih začina i kremaste vanilije, a posebno je prikladan za oštećenu kosu.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandHerbal Essences
Neto količina400 mL

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.