Nivea Baby Hidratantni losion za bebe 500 ml

Nivea Baby Hidratantni Losion Za Bebe 500 Ml

8,19 €/kom

Cijena za j.m.: 16,38 €/l
Nivea Baby hidratantni losion smiruje i štiti dječju kožu od nadražaja te je čini mekanom i zdravom. Blagotvorni hidratantni losion obogaćen je ekstraktom aloe vere te koži donosi ugodnu hidrataciju i potrebnu njegu. Napredna formula brzo se upija u kožu te umiruje razne vrste iritacija dječje kože. Nivea Baby hidratantni losion može se koristiti već od najranijih dana, a ispravnost losiona je klinički i dermatološki potvrđena.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuNježno nanesite na bebinu kožu.
BrandNivea Baby

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.