Iločki podrumi Graševina 0,187 L

Iločki Podrumi Graševina 0,187 L

1,69 €/kom

Cijena za j.m.: 9,04 €/l
Vino slamnato žute boje sa zelenkastim nijansama, u aromatskom profilu dominiraju karakteristične sortne arome bijelog voća, zelene jabuke. U okusu je vino skladno, voćno te lagano s lijepim sortno prepoznatljivim završetkom.

Opis proizvoda

ProizvođačIločki podrumi d.d., Dr. Franje Tuđmana 72, 32236 Ilok, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaTemperatura serviranja: 10-12 °C
BrandIločki podrumi

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.