Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Nescafe Instant kava 100 g

Nescafe Instant Kava 100 G

4,99 €/kom

37,60 kn/kom
Cijena za j.m.: 49,90 €/kg(376,00 kn/kg)
Započnite svoj dana ispijanjem ovog klasika. Dopustite NESCAFÉ Classic kavi da svojim intenzivnim okusom i bogatom aromom upotpuni vaš dan.
Nastao je mljevenjem kvalitetnih zrna Robusta kave, koji se prže do srednje tamne nijanse kako bi vam pružili izvanredno iskustvo ispijanja kave.

Opis proizvoda

ProizvođačNestle Brazil Ltda.,Av.Zurita, 929 - Araras-SP-CNPJ MF 60.409.075/0006-67, Brazil
Zemlja/mjesto podrijetlaBrazil
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPriprema: 1-2 žličice (2 g) kave preliti vrućom (nekipućom) vodom. Dodati šećer i mlijeko po želji.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn