Jacobs instant napitak Milka 3u1 – 18 g

Jacobs Instant Napitak Milka 3u1 – 18 G

0,39 €/kom

Cijena za j.m.: 21,67 €/kg
Instant mješavina kave sa dodacima, za napitak od kave.

Opis proizvoda

ProizvođačJACOBS DOUWE EGBERTS, Oosterdoksstraat 80, 1011 DK Amsterdam, The Netherlands
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuSadržaj vrećice 18 g istresti u šalicu i preliti s 180 ml vruće, ali ne kipuće vode, uz dobro miješanje.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.740/412
Masti (g)8,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)7,7
Ugljikohidrati (g)79
Bjelančevine (g)4,3
Sol (g)0,1
Kalcij (mg)0,1
Kalcij PU (%)0,013

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.