Juicy sok 100% jagoda 1 L
%

Juicy Sok 100% Jagoda 1 L

2,19 €/kom

Cijena za j.m.: 2,19 €/l

Akcija traje do 29.05.2024.

NC 30 dana: 2,49 €/kom

Jagoda je voće ljubavi, neodoljiv plod koji u Belgiji ima svoj muzej, a kod nas se u Juicyju u kombinaciji s uvijek pouzdanom jabukom, tvoreći zajedno osvježavajuću sočnu kombinaciju naglašenih voćnih aroma. Jagodama neki pripisuju afrodizijačka svojstva, neki tvrde da pospješuju pamćenje, ali jedno je sigurno, voćni sok Juicy jagoda jabuka i vama će sa svakim gutljajem ponuditi visok stupanj užitka.

Opis proizvoda

ProizvođačStanić Beverages d.o.o., Slavonska avenija 22, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu. Otvoren proizvod čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku od 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)202/48
Masti (g)<0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)11,2
Bjelančevine (g)0,2
Sol (g)0,01
Kalcij (mg)0,01
Kalcij PU (%)0,001

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.