Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Natureta Kapulice 150 g

Natureta Kapulice 150 G

2,26 €/kom

16,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 15,07 €/kg(113,27 kn/kg)
Srebrni luk u octu.Pasterizirano.

Opis proizvoda

ProizvođačETA Kamnik, d.o.o., Kajuhova pot 4, 1241 Kamnik, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja držati u hladnjaku te sadržaj potrošiti za nekoliko dana.
BrandNatureta

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)116/30
Masti (g)0,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)4,9
od kojih šećeri (g)4,9
Bjelančevine (g)1,2
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn