Zvijezda Kečap Ljuti 500 g

Zvijezda Kečap Ljuti 500 G

2,09 €/kom

Cijena za j.m.: 4,18 €/kg

Za sve one kojima je potreban nešto pikantniji okus tu je Zvijezdin ketchup blago ljutog okusa. Tradicionalna receptura Zvijezdinog blagog ketchupa nadopunjena je pikantnim okusom čili papričice i upakirana u praktično pakiranje jednostavno za korištenje. Ljuti će ketchup sendvičima, hamburgerima, hrskavim krumpirićima ili jelima s roštilja osigurati dašak ljutine.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Ulica Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Rajčica ne potječe iz Hrvatske.
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 20°C. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Upute za upotrebu/pripremuProtresti prije upotrebe.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)443/105
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)23
od kojih šećeri (g)21
Bjelančevine (g)1,4
Sol (g)1,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.