Tommy - Dućan na dlanu!

Knorr juha s cvjetačom i brokulom 70 g

Knorr Juha S Cvjetačom I Brokulom 70 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 28,43 €/kg
Juha s cvjetačom i brokulom - dehidrirani proizvod.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Magyarorszag KFT. Home & Personal Care Factory Nyirbator, Tancsics Mihaly u 2-4 H-4300 Nyirbator, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuZavrite 6 dl vode i 1,5 dl mlijeka. Maknite s vatre i pjenjačom miješajte sadržaj vrećice. Kuhajte na umjernoj vatri još 5 minuta. Povremeno promiješajte.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)229/55
Masti (g)3,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,9
Ugljikohidrati (g)5,1
Bjelančevine (g)1,4
Sol (g)0,8
Kalcij (mg)0,8
Kalcij PU (%)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.