Kraš Moto Čajno pecivo Triple Cocoa 192 g

Kraš Moto Čajno Pecivo Triple Cocoa 192 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 10,36 €/kg

Tamno čajno pecivo s kakaovim punjenjem. Punjen zavodljivom kremom koja se polako topi u usima, Moto je pravi odabir za maleni užitak u svakom trenutku.


Opis proizvoda

ProizvođačKRAŠ prehrambena industrija d.d., Ravnice 48, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandMoto

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.149/513
Masti (g)25
od kojih zasićene masne kiseline (g)12
Ugljikohidrati (g)66
od kojih šećeri (g)29
Bjelančevine (g)6
Sol (g)0,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.