Gabrieli Kukuruzni snack 100 g

Gabrieli Kukuruzni Snack 100 G

0,85 €/kom

Cijena za j.m.: 8,50 €/kg
Ekstrudirane kukuruzne grickalice proizvedene od domaćeg, hrvatskog zrna kukuruza. Ono što ovaj proizvod čini jedinstvenim je da proizvod ne sadrži ulja i aditive, a hrvatski kukuruz bez takvih dodataka omogućuje nam dobivanje certifikata „GLUTEN-FREE“.
Zdravi i fit proizvod pronalazi veliki broj konzumenata među djecom, odraslima, sportašima, ljudima koji imaju alergiju na gluten i ljudima koji paze na zdravu prehranu.

Opis proizvoda

ProizvođačGabrieli d.o.o., R. Frangeša 34, 23000 Zadar, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandGabrieli
Neto količina100 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.603/384
Masti (g)1,52
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,23
Ugljikohidrati (g)83,82
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)7,19
Sol (g)1,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.