Lacalut Aktiv Otopina za njegu usne šupljine i zubi 300 ml

Lacalut Aktiv Otopina Za Njegu Usne Šupljine I Zubi 300 Ml

5,59 €/kom

Cijena za j.m.: 18,63 €/l
Lacalut Aktiv otopina za ispiranje usta.

Opis proizvoda

ProizvođačDr. Theiss Naturwaren GmbH, Michelinstr. 10, D-66424 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuUjutro, tijekom dana ili navečer isprati usnu šupljinu s 10 ml nerazrijeđene otopine, najmanje 30 sek., potom ispljunuti i ne ispirati vodom. Slučajno gutanje je bezopasno.
BrandLaculat

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.