Tommy - Dućan na dlanu!

Loreal Elseve šampon za kosu Extraordinary Clay 250 ml

Loreal Elseve Šampon Za Kosu Extraordinary Clay 250 Ml

3,18 €/kom

Cijena za j.m.: 12,72 €/l
Šampon za kosu Elseve predstavlja individualnu hidratantnu njegu koja daje čistu i svježu kosu. Vaša se kosa nježno oslobađa masnoće. Šampon osigurava dugotrajnu čistoću vlasišta punu svježine i lakoće. Daje kosi vlagu sve do vrhova i ugodno umiruje vlasište.

Opis proizvoda

ProizvođačFAPROREAL RUE DU CHATEAU D'EAU, 78120 RAMBOUILLET, FR
Zemlja/mjesto podrijetlaFrancuska
BrandElseve
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.