Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Masline zelene otkoštičene 350 g

Zvijezda Masline Zelene Otkoštičene 350 G

3,39 €/kom

Cijena za j.m.: 9,69 €/kg

Ukusne masline bez koštice svijetlozelene do zelene boje namijenjene su svima koje vole masline bez koštice i onima koji ih žele puniti proizvodima po vlastitom izboru kao što su začini, povrće, voće, sir i usoljena riba. Tako pripremljene mogu se koristiti kao dodatak raznim jelima i salatama.


Opis proizvoda

ProizvođačMarinada d.o.o., Nikole Šubića Zrinskoga 28, 33520 Slatina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandZvijezda
Neto količina350 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)539/129
Masti (g)13
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)1,7
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)1,4
Sol (g)3,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.