Vindija 'z bregov Trajno mlijeko 2,8% m.m. 0,2 L

Vindija 'z Bregov Trajno Mlijeko 2,8% M.m. 0,2 L

0,46 €/kom

Cijena za j.m.: 2,30 €/l

Sterilizirano, homogenizirano mlijeko s 2,8% mliječne masti.


Opis proizvoda

ProizvođačVindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska, EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja držati u hladnjaku na temperaturi do +8°C tijekom 2 do tri dana.
Upute za upotrebu/pripremuNije ptrebno kuhati. Ako se kuha za pripremu jela, tijekom kuhanja miješati.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)236/56
Masti (g)2,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,9
Ugljikohidrati (g)4,6
Bjelančevine (g)3,2
Sol (g)0,1
Kalcij (mg)120
Kalcij PU (%)15

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.