Mlinotest tjestenina vita školjke 11 250 g
%

Mlinotest Tjestenina Vita Školjke 11 250 G

1,55 €/kom

Cijena za j.m.: 6,20 €/kg

Akcija traje do 31.12.2024.

NC 30 dana: 1,95 €/kom

Tjestenina vita školjke 11

Opis proizvoda

ProizvođačMlinotest Živilska industrija d.d., Tovarniška cesta 14, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuTjesteninu uspite u deseterostruku količinu vrele posoljene vode i promiješajte. Neka lagano vrijeme onoliko vremena koliko je napisano na ambalaži. Zatim je ocijedite i poslužite. Vrijeme kuhanja je označeno na ambalaži.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.550/366
Masti (g)2,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,6
Ugljikohidrati (g)72,6
Bjelančevine (g)12,8
Sol (g)0,03
Kalcij (mg)0,03
Kalcij PU (%)0,004

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.