Mond Kokos čokolada 40g

Mond Kokos Čokolada 40g

0,75 €/kom

Cijena za j.m.: 18,75 €/kg

Ove neodoljive čokoladice prelivene su s premium mliječnom čokoladom jedinstvene kvalitete, koja se proizvodi isključivo od svježeg mlijeka, što ih čini ne samo nevjerojatno ukusnima, već i zdravima.


Opis proizvoda

ProizvođačZvečevo prehrambena industrija d.d., Kralja Zvonimira 1, 34000 Požega, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandMond

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.249/538
Masti (g)33
od kojih zasićene masne kiseline (g)17
Ugljikohidrati (g)56
Bjelančevine (g)4,2
Sol (g)0,3
Kalcij (mg)0,3
Kalcij PU (%)0,038

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.