Nadalina mješavina začina za pizzu 20 g

Nadalina Mješavina Začina Za Pizzu 20 G

1,66 €/kom

Cijena za j.m.: 83,00 €/kg
Mješavina začina za pizzu.

Opis proizvoda

ProizvođačLuxor d.o.o., Put Majdana 43a, 21210 Solin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i tamnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe protresti. U 500 g glatkog brašna dodajt evrećicu suhog kvasca, žličicu soli i šećera te oko 1/4 litre mlake vode. Dobro izmiješajte i ostavite pokriveno da odstoji u toplom. Oblikujte tijesto za pizzu i stavite u posudu za pećenje koju ste premazali uljem, prekrijte nadjevom po želji, pospete mješavinom začina za pizzu NADALINE te pecite oko 12 minuta na 220 C

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.