Tommy - Dućan na dlanu!

Adez napitak kokos 800 ml

Adez Napitak Kokos 800 Ml

3,05 €/kom

Cijena za j.m.: 3,81 €/l
Aromatizirani napitak od kokosa s rižom, kalcijem i vitaminima.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati u hladnim, suhim i čistim uvjetima bez stranih mirisa, zaštititi od sunčeva svjetla i izvora topline. Konzumirati ohlađeno za veći užitak. Nakon otvaranja držati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 5 dana. U napitku prirodno nastaje talog sadržaja. Ne brinite, to je potpuno prirodno - samo protresite i uživajte.
Upute za upotrebu/pripremuNajbolje poslužiti ohlađeno. Dobro protresti.
BrandAdeZ
Neto količina800 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)89/21
Masti (g)0,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,7
Ugljikohidrati (g)3,3
od kojih šećeri (g)2,3
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,17

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.