Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Vindi B+C+E Negazirano piće 1,5 L

Vindija Vindi B+C+E Negazirano Piće 1,5 L

1,72 €/kom

12,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,15 €/l(8,66 kn/l)
Ovaj ukusni proizvod s 12% soka miješanog voća (jabuka, jagoda, višnja, bazga i naranča) prirodne je crvene boje te ima jaki antioksidacijski potencijal. Glavni razlog tome je sastav vrijednog i odabranog crvenog voća i bogatstvo vitamina C, E, B3 i B5.
Svega 3 čaše ovog pića zadovoljavaju dnevne potrebe dodanih vitamina!

Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno se može čuvati na sobnoj temperaturi. Otvoreni proizvod čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku od 3 dana.
BrandVindija, Vindi
Neto količina1.500 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)123/29
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)6,8
od kojih šećeri (g)6,7
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn