Tommy - Dućan na dlanu!

NEUTRO ROBERTS invisible deo roll-on – white fresh 50 ml

NEUTRO ROBERTS Invisible Deo Roll-on – White Fresh 50 Ml

4,09 €/kom

Cijena za j.m.: 81,80 €/l
Neutro Roberts deo roll-on White Fresh pruža vam učinkovitu zaštitu od neugodnih mirisa i pretjeranog znojenja. Jedinstvena formula osmišljena je kako bi vašoj koži osigurala ugodnu njegu te spriječila stvaranje znoja u vrijeme pojačane aktivnosti. Roll-on ima učinkovitu 48-satnu zaštitu koja sprječava nastajanje neželjenih tjelesnih mirisa, a istovremeno ne ostavlja mrlje ne odjeći. Neutro Roberts deo roll-on White Fresh ne sadrži alkohol i može se koristiti na raznim tipovima kože.

Opis proizvoda

ProizvođačSocietia Italo Britannica, L.Manetti H.Roberts&C.p.a. Firenze, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Upute za upotrebu/pripremuPustiti da se osuši prije odijevanja i ne nanositi proizvod obilno.
BrandNEUTRO ROBERTS

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.