NEUTRO ROBERTS invisible deo sprej 150 ml
%

NEUTRO ROBERTS Invisible Deo Sprej 150 Ml

2,79 €/kom

Cijena za j.m.: 18,60 €/l

Akcija traje do 31.12.2049.

NC 30 dana: 3,98 €/kom

Neutro Roberts invisible dezodorans u spreju pruža vam učinkovitu zaštitu od neugodnih mirisa i pretjeranog znojenja. Jedinstvena formula osmišljena je kako bi vašoj koži osigurala ugodnu njegu te spriječila stvaranje znoja u vrijeme pojačane aktivnosti. Sprej ima učinkovitu 48-satnu zaštitu koja sprječava nastajanje neželjenih tjelesnih mirisa, a istovremeno ne ostavlja mrlje ne odjeći. Neutro Roberts invisible dezodorans u spreju ne sadrži alkohol i može se koristiti na raznim tipovima kože.

Opis proizvoda

ProizvođačSocietia Italo Britannica, L.Manetti H.Roberts&C.p.a. Firenze, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaZaštititi od sunčevih zraka. Ne izlagati temperaturama višim od 50C.Držati van dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuUsmjeriti sprej prema tijelu i ne raspršivati po zraku kako bi se izbjegla opasnost od zapaljenja. Ne koristiti nepravilno. Izbjegavati stvaranje statičkog elektriciteta. Nanijeti s udaljenosti od 15cm od pazuha. Pustiti da se osuši prije odijevanja i ne nanositi proizvod obilno. - Dobro protresti prije uporabe.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.