Tommy - Dućan na dlanu!

Nivea men Protect & Care dezodorans u spreju 150 ml

Nivea Men Protect & Care Dezodorans U Spreju 150 Ml

4,99 €/kom

Cijena za j.m.: 33,27 €/l
NIVEA MEN Protect & Care dezodorans u spreju donosi vam pouzdanu antiperspirant zaštitu bez iritacija kože. Inovativna formula osigurava čak 48-sati pouzdane zaštite od znojenja i neugodnih mirisa. Kombinacija aktivnih sastojaka i prodornog muževnog mirisa donosi vam savršenu zaštitu i rješava vas brige oko neugodnih mirisa u svakom trenutku. Bilo da ste krenuli u teretanu, na večeru ili poslovni sastanak - NIVEA MEN Protect & Care dezodorans u spreju je tu za vas. Dezodorans u spreju lako se nanosi ispod pazuha, ne sadrži alkohol te je odličan izbor za muškarce koji traže ugodan miris bez neželjenih iritacija kože.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline/iskre/otvorenog plamena/vrućih površina. – Ne pušiti.Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturama iznad 50 °C/122 °F.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe dobro protresti! Sprej raspršite ispod pazuha s udaljenost od 15 cm. Pričekajte da se potpuno osuši.Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.