Nivea pjena za brijanje Aloe Vera 200 ml

Nivea Pjena Za Brijanje Aloe Vera 200 Ml

4,79 €/kom

Cijena za j.m.: 23,95 €/l
NIVEA MEN Protect & Care pjena za brijanje omogućit će vam ugodno i temeljito brijanje, bez iritacija na koži. Zahvaljujući aktivnoj formuli koja omekšava bradu, oštrica žileta će pažljivo kliziti po koži te vam osigurati temeljito brijanje. Pjena za brijanje obogaćena je aloe verom i vitaminima koji pružaju intenzivnu hidrataciju te sprječavaju isušivanje kože. Brijanje postaje ugodno, a koža svježa, zdrava i glatka na dodir. Želite li ugodno brijanje bez iritacija i nježnu kožu nakon brijanja - NIVEA MEN Protect & Care pjena za brijanje je odličan izbor.

Opis proizvoda

ProizvođačBeiersdorf AG, Unnastrasse 48, 20253 Hamburg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Upute za upotrebu/pripremuProtresite prije upotrebe. Bočicu držite u uspravnom položaju. Umasirajte na mokro lice.
BrandNivea

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.