Old Spice dezodorans Wolfthorn 50 ml

Old Spice Dezodorans Wolfthorn 50 Ml

3,98 €/kom

Cijena za j.m.: 79,60 €/l

Dezodorans Old Spice Wolfthorn se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine. Štiti od neugodnih mirisa, ostavlja dugotrajan osjećaj svježine i nadopunjuje parfem iz iste linije.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuZakrenite kotačić da biste podigli proizvod. Nanesite na područje pazuha.
BrandOld Spice

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.