Tommy - Dućan na dlanu!

Omegol Majoneza 165 g

Omegol Majoneza 165 G

2,25 €/kom

Cijena za j.m.: 13,64 €/kg

Majoneza bogata zdravim omega-3 masnim kiselinama. Omegol majoneza lagana je majoneza kremaste teksture sa smanjenim udjelom masnoća. Konzumira se kao namaz, podloga za izradu salata, dodatak za sendviče i prilog uz pečena i kuhana jela. U potpunosti je napravljena bez sastojaka životinjskog podrijetla te je stoga pogodna za vegetarijance i osobe koje iz bilo kojih razloga paze na unos masnoća. Dobitnica je V-oznake, jedinstvene oznake kvalitete koju Europska vegetarijanska unija (EVU) dodjeljuje proizvodima izrađenim u skladu s vegetarijanskom i veganskom etikom. U svom sastavu bogata je dragocjenim omega – 3 masnim kiselinama i to ALA masnom kiselinom koja doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 5°C do 10°C.
BrandOmegol

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.980/480
Masti (g)50
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,4
Ugljikohidrati (g)6,7
od kojih šećeri (g)2,5
Bjelančevine (g)0,5
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.