Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo Panirani filet riblji štapići, 450 g

Ledo Panirani Filet Riblji Štapići, 450 G

4,99 €/kom

Cijena za j.m.: 11,09 €/kg
Ovi hrskavi štapići bogati su proteinima, a osim toga izvor su vitamina B12 i Omega-3 masnih kiselina. Jednostavna i brza priprema u pećnici, tavi ili fritezi, ove štapiće čini idealnim obrokom za cijelu obitelj!

Opis proizvoda

ProizvođačFrozen Fish International, Am Lunedeich 115, 27572 Bremerhaven, Njemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18 °C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuPećnica: na lim za pečenje stavite papir za pečenje i na njega zamrznute panirane riblje štapiće. Proizvode pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na gornjoj visini na 220 °C 15 do 17 minuta bez ventilatora ili na srednjoj visini na 220°C 13-15 minuta s uključenim ventilatorom, uz jedno okretanje nakon 10 minuta pečenja. Tava i Friteza: uronite panirane riblje štapiće bez odmrzavanja u vruće ulje (170 °C) i pržite 3,5 do 4 minute u fritezi ili 5-8 minuta u tavi, uz jedno okretanje tijekom prženja. Uvjerite se prije konzumacije da je proizvod potpuno termički obrađen.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)825/203
Masti (g)8,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,7
Ugljikohidrati (g)18
od kojih šećeri (g)0,8
Bjelančevine (g)13
Sol (g)0,75

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.