Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Perla Temeljac od škampa 450 g

Perla Temeljac Od Škampa 450 G

3,98 €/kom

29,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 8,84 €/kg(66,64 kn/kg)

Brzo smrznuti proizvod. Temeljac za pripremu jela, predkuhan. Odličan dodatak za pripremu i kuhanje jela s plodovima mora kao štu su rižoti, tjestenine, juhe i umaci.


Opis proizvoda

ProizvođačMarikomerc d.o.o., Grabi 54, 23241 Poličnik, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na -18°C. Jednom odmrznuti proizvod ne smije se ponovno zamrzavati.
Upute za upotrebu/pripremuProizvod je termički obrađen, nije potrebno kuhati.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)35/8
Masti (g)0,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)0,1
od kojih šećeri (g)0,1
Bjelančevine (g)1,9
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn