Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Philips led žarulja Aqua Blue 65W A55 E27 1 kom

Philips Led Žarulja Aqua Blue 65W A55 E27 1 Kom

2,65 €/kom

19,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 2,65 €/kom(19,99 kn/kom)
Zahvaljujući vijeku trajanja do 10.000 sati, ova LED žarulja tvrtke Philips pobrinut će se da uživate u željenom ugođaju do 10 godina.

Opis proizvoda

ProizvođačPhilips Lighting 5600 VB Eindhoven, Nizozemska.
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandPhillips
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn