Pik Tirolska kobasica 400 g

Pik Tirolska Kobasica 400 G

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 9,98 €/kg

Tirolska kobasica priprema se od goveđeg i svinjskog mesa. Osim po ovitku crne boje, prepoznaje se i po karakterističnom okusu i mirisu. Kod konzumiranja se jače ističu začini, posebno papar koji je vidljiv i na presjeku.


Opis proizvoda

ProizvođačPIK Vrbovec Plus d.o.o., Zagrebačka 148, 10340 Vrbovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4°C.
Upute za upotrebu/pripremuOvitak nije jestiv.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.086/262
Masti (g)22
od kojih zasićene masne kiseline (g)8,6
Ugljikohidrati (g)3
od kojih šećeri (g)3
Bjelančevine (g)13
Sol (g)1,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.