Pan Zlatni Svijetlo pivo 1 L

Pan Zlatni Svijetlo Pivo 1 L

2,09 €/kom

Cijena za j.m.: 2,09 €/kg
Pan Zlatni je vrhunsko svijetlo lager pivo jedinstvene zlatne boje, bogate pjene i punog okusa koje donosi raskošno pivsko iskustvo.
Pivo je to s udjelom alkohola od 5,0%. Nastao je kao rezultat timskog rada naših majstora pivara sa 600 pravih ljubitelja piva koji su mu odabrali ime, izgled i originalnu recepturu.

Opis proizvoda

ProizvođačCarlsberg Croatia d.o.o., Ulica Danica 3, 48000 Koprivnica, Hrvatska.
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i tamnom mjestu.
BrandPan

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)168/40

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.