Becutan Pjena za pranje lica i ruku 250 ml

Becutan Pjena Za Pranje Lica I Ruku 250 Ml

4,85 €/kom

Cijena za j.m.: 19,40 €/l
Becutanova pjena za umivanje ručica i lica je naročito lagana formula tekućeg sapuna, upakiranog u posebnu vrstu ambalaže koji omogućuje stvaranje kremaste pjene pri svakom istiskivanju sadržaja. Na taj će način svakodnevna rutina umivanja ruku i lica djeci postati zabavna navika i sve to uz prepoznatljivi miris Becutana!
Pjena nježno uklanja nečistoću s ruku i lica, a aktivni sastojci dodatno štite i njeguju osjetljivu dječju kožu. Lagani sastojci štite kožu od sušenja.
Posebni mehanizam pumpice kod Becutanovog tekućeg sapuna stvara pjenu još samim istiskivanjem iz bočice te tako osigurava veći učinak prilikom uklanjanja nečistoća s dječje kože.

Opis proizvoda

ProizvođačAlkaloid AD Skopje, Bul. A. Makedonski 12, 1000 Skoplje, Sjeverna Makedonija
Zemlja/mjesto podrijetlaSjeverna Makedonija
BrandBecutan
Neto količina250 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.