Tommy - Dućan na dlanu!

Plavac Vinogorje Pelješac de Mar kvalitetno vino 0,75 L

Plavac Vinogorje Pelješac De Mar Kvalitetno Vino 0,75 L

4,64 €/kom

Cijena za j.m.: 6,19 €/l
Vino Plavac he tipično južnjačko crno vino, proizvod od sorte Plavac mali sa osunčanih položaja u blizini strog grada Stona.

Opis proizvoda

ProizvođačPZ Stoviš, Trg M. Držića 1, 20320, Ston, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandPlavac
Neto količina750 mL

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.