Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Čokolino Protein Power Whey 350 g

Podravka Čokolino Protein Power Whey 350 G

7,30 €/kom

Cijena za j.m.: 18,25 €/kg

Instant žitne pahuljice s čokoladom i proteinima. Bogato proteinima, magnezijem i vitaminima B skupine. Najukusniji način da u organizam unesete proteine, vitamine i minerale! Namijenjen rekreativnim sportašima ali i svima koji su u potrazi za ukusnim i praktičnim obrokom koji sadrži proteine, Čokolino Protein Power je nutritivno izbalansiran proizvod na bazi riže i zobi koji nam donosi poznati, vrhunski okus naše mladosti.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuU 250 mL mlijeka umiješajte 6 velikih žlica (50 g) proizvoda.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.617/382
Masti (g)3,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)2
Ugljikohidrati (g)59
od kojih šećeri (g)11
Bjelančevine (g)25
Sol (g)0,12

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.