Podravka Lino Lada Namaz Gold 160 g

Podravka Lino Lada Namaz Gold 160 G

2,05 €/kom

Cijena za j.m.: 12,81 €/kg

Krem proizvod. Ovo super praktično pakiranje od 160 grama savršeno je za put, izlet, trening, ljetovanje ili zimovanje, nakon otvaranja čuva namaz za naknadnu uporabu te još donosi i žličicu koje inače nikada nema baš kada ju najviše trebamo. Samo pakiranje je 100% reciklabilno.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri temperaturi 15-20°C, ne izlagati suncu.
Upute za upotrebu/pripremuSpremno za konzumaciju.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.224/533
Masti (g)30
od kojih zasićene masne kiseline (g)5,3
Ugljikohidrati (g)57
od kojih šećeri (g)57
Bjelančevine (g)6,2
Sol (g)0,14

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.