Podravka Lino Lada Pillows Žitni jastučići Milk 80 g

Podravka Lino Lada Pillows Žitni Jastučići Milk 80 G

1,59 €/kom

Cijena za j.m.: 19,88 €/kg

Lino Lada Pillows jastučić od mlijeka. Lino ladu čuvaju u hrskavom omotaču od žitarica. Savršeni, jer se sastoje od idealnog omjera žitarica, mlijeka, lješnjaka i kakaa. Privlačni, jer na vrećici imaju prikazanu staklenku Lino Lade koja vas asocira na vaš najdraži namaz.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuSpremno za konzumaciju.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.008/479
Masti (g)21
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,5
Ugljikohidrati (g)63
od kojih šećeri (g)38
Bjelančevine (g)8
Sol (g)0,16

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.