President Tapas sir nar., 180 g

President Tapas Sir Nar., 180 G

6,39 €/kom

Cijena za j.m.: 35,50 €/kg

President Tapas sirevi donose četiri različite vrste vrhunskih španjolskih sireva koji se razlikuju po vrsti mlijeka od kojeg su spravljeni i dužini zrenja.


Opis proizvoda

ProizvođačLactalos Villarrobledo, S.L.U. Ctra. San Clemente s/n, 02600, Villarrobledo (Albacete), Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +1°C do +8°C.
BrandPresident

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.