Tommy - Dućan na dlanu!

T! Cikla Rezana 670 g
%

T! Cikla Rezana 670 G

1,29 €/kom

Cijena za j.m.: 1,93 €/kg

Akcija traje do 22.05.2024.

NC 30 dana: 1,72 €/kom

Cikla rezana. Pasterizirano. Ocijeđena masa = 360 g.


Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Tommy d.o.o., Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti. Nakon otvaranja pakiranje čuvati u hladnjaku i potrošiti u roku 5 dana.
BrandT!

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)172/40
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)9
od kojih šećeri (g)6,4
Bjelančevine (g)1,1
Sol (g)1,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.