Tommy - Dućan na dlanu!

Tekmar Green Line proteinska pločica s okusom cappuccina 40 g

Tekmar Green Line Proteinska Pločica S Okusom Cappuccina 40 G

1,45 €/kom

Cijena za j.m.: 36,25 €/kg
Green Line Protein proteinska pločica s okusom cappuccina ukusan je i nutritivno bogat međuobrok. Biljne bjelančevine (sojine i rižine bjelančevine te bjelančevine graška), vitamini i L-karnitin čine ovu kombinaciju ukusnom energetskom bombom idealnom za brzi međuobrok. Green Line Protein proteinska pločica s okusom cappuccina namijenjena je svima koji se brinu o svojoj prehrani, a posebno je omiljena među vegetarijancima i veganima. Proizvod može sadržavati tragove glutena, kikirikija i orašastih plodova.

Opis proizvoda

ProizvođačTekmar Slovensko s.r.o.,Vinarska 26, 951 41 Lužianky, Slovačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu, na temperaturi do 25 °C.
BrandTekmar Green Line

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.287/308
Masti (g)12
od kojih zasićene masne kiseline (g)8,6
Ugljikohidrati (g)24
od kojih šećeri (g)13,5
Bjelančevine (g)20
Sol (g)0,55

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.