Vindija 'z bregov choco coco puding 1 pak 4x125 g

Vindija 'z Bregov Choco Coco Puding 1 Pak 4x125 G

1,69 €/kom

Cijena za j.m.: 3,38 €/kg

Mliječni puding čokolada i kokos. Mliječni desert koji spaja tradicionalno obožavanu čokoladu i egzotični osvježavajući okus kokosa u spiralno punjenom izdanju i atraktivno dizajniranim čašicama u multipack obliku (4x125ml).


Opis proizvoda

ProizvođačPrehrambena industrija Vindija d.d. Varaždin, Međimurska 6, 42 000 Varaždin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom od +4 °C do +8 °C
BrandVindija 'z bregov

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)499/118
Masti (g)3,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,4
Ugljikohidrati (g)18,1
od kojih šećeri (g)14,1
Bjelančevine (g)3,2
Sol (g)0,13

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.