Tommy - Dućan na dlanu!

Raid klopka za žohare 6 kom

Raid Klopka Za Žohare 6 Kom

4,09 €/kom

Cijena za j.m.: 4,09 €/kom
Raid® klopka za žohare uništava žohare učinkovito djelujući tijekom 3 mjeseca. Djelotvoran je protiv svih vrsta žohara. Praktičan je za uporabu, ne ostavlja tragove i mrlje i nema mirisa, a kontinuirano djeluje 24 sata na dan. Raid® klopka za žohare preporučuje se za odstranjivanje žohara iz stanova, podruma, garaža, barova, kantina, bolnica i ostalih mjesta gdje se pojavljuju žohari. Također je efikasna i na otvorenim prostorima: balkonima, terasama i u dvorištima.

Opis proizvoda

ProizvođačS. C. Johnson Italy S. r. l. , P. le M. M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.Čuvati izvan dohvata kućnih ljubimaca
Upute za upotrebu/pripremuKoristiti isključivo prema uputama.Sačuvati vanjski karton s uputama za upotrebu i sigurnosnim uputama.Ne koristiti u blizini hrane, pribora za jelo ili mjesta za pripremu hrane. Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije uporabe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.