Tommy - Dućan na dlanu!

Rajčica Ternetto 250 g

Rajčica Ternetto 250 G

2,49 €/kom

Cijena za j.m.: 9,96 €/kg

Osim što su jako ukusne, rajčice su i jako zdrave. Nizak udio škroba, niska kalorijska vrijednost te pregršt vitamina i antioksidansa čine je jednom od najvažnijih namirnica u zdravoj prehrani


Opis proizvoda

ProizvođačOsatina grupa d.o.o., Grobljanska 70, Viškovci, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Neto količina250 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.