Marinero repovi kozica maxi 180 g

Marinero Repovi Kozica Maxi 180 G

5,19 €/kom

Cijena za j.m.: 28,83 €/kg

Maxi kozice – očišćeni repovi – brzo smrznuti proizvod.


Opis proizvoda

ProizvođačSgattoni Surgelatti s.r.l., Viaa G. Matteotti 8, 63075 Acquaviva Picena, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija. Zemlja podrijetla glavnog sastojka: Indijski ocean
Uvjeti čuvanjaNa temperaturi - 18 °C – upotrijebiti prije isteka roka trajanja Na temperaturi - 12 °C – upotrebljivo u roku od mjesec dana Na temperaturi - 6 °C – upotrebljivo u roku od tjedan dana Na temperaturi 0 °C – upotrebljivo u odjeljku za led u roku tri dana U hladnjaku upotrebljivo u roku od 24 sata od odmrzavanja.
BrandMarinero

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)295/70
Masti (g)1,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)0,8
od kojih šećeri (g)<0,1
Bjelančevine (g)14
Sol (g)0,63

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.