Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo riblji panirani štapići 300 g

Ledo Riblji Panirani Štapići 300 G

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 9,97 €/kg

Panirani riblji štapići hrskavi su i sočni te će zadovoljiti želje svih ukućana, a posebice najmlađih članova obitelji. U ovom proizvodu mogu uživati i odrasli i djeca bez straha od prisutnosti ribljih kostiju. Jednostavni i brzi za pripremu Ledo panirani riblji štapići odličan su odabir za ukusan riblji obrok gotov u trenu.


Opis proizvoda

ProizvođačFRoSTA sp.zo.o., ul.Witebska 63 85-778 Bydgoszcz, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18 °C i niže.
Upute za upotrebu/pripremuTava/friteza: Stavite panirane riblje štapiće bez odmrzavanja u prethodno zagrijano ulje (170 - 180 °C) i pržite 5 - 8 minuta dok ne poprime zlatno - smeđu boju.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)904/216
Masti (g)10,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)1
Ugljikohidrati (g)18,3
od kojih šećeri (g)0,2
Bjelančevine (g)12,2
Sol (g)1,18

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.